北京奥数网
北京站

2019年大事记

奥数北京站 > 小升初 > 小升初真题 > 英语天天练 > 正文

2018北京小升初英语备考专题及解析:阅读理解9

2018-05-24 19:06:06

2018北京小升初英语备考专题及解析:阅读理解9

  I

  Do you want to live a happier, less stressful(有压力的)life? Try laughing for no reason at all. That’s how thousands of people start their day at Laughter Clubs around the world--and many doctors now think that having a good laugh might be one of the best ways to stay healthy.

  The first Laughter Club was started in Mumbai, India, in 1995 by Dr. Madan Kataria. “Young children laugh about 300 times a day. Adults laugh between 7 and 15 times a day.” says Dr. Kataria. “Everyone‘s naturally good at laughing--it’s the universal language. We want people to feel happy with their lives.” There are now more than 500 Laughter Clubs in India and over 1,300 worldwide.

  Many doctors are also interested in the effects(效果)of laughter on our health. According to a 5-year study at the UCLA School of Medicine in California, with laughing there is less stress in the body. Laughter improves our health against illness by about 40%.

  So, what happens at a Laughter Club? I went along to my nearest club in South London to find out. I was quite nervous at the beginning of the class, to be honest--I wasn‘t interested in laughing with a group of strangers, and I was worried about looking stupid. Our laughter teacher told us to clap our hands and say “ho ho ho, ha ha ha,” while looking at each other. However, our bodies can’t tell the difference between fake laughter and real laughter. So they still produce the same healthy effects.

  Surprisingly, it works! After ten minutes everybody in the room was laughing for real--and some people just couldn‘t stop! At the end of the class I was surprised by how relaxed and comfortable I felt. So if you’re under stress, then start laughing. You might be very pleased with the results!

  (    ) 36. In which country was the first Laughter Club started?

  A. Britain.    B. America.    C. Australia.    D. India.

  【小升初英语团队答案】D,该题是一道事实细节题,根据文章第二段第一行,可知答案

  (    ) 37. How did the writer feel at the beginning of the class?

  A. Surprised.    B. Pleased.    C. Nervous.    D. Stressful.

  【小升初英语团队答案】C,该题是一道事实细节题,根据文章第四段第二行‘I was quite nervous at the beginning of the class’,可知答案

  (    ) 38. How often does a young child laugh?

  A. 300 times a day.

  B. 150 times a day.

  C. 7-15 times a day.

  D. It doesn‘t tell us.

  【小升初英语团队答案】A,该题是一道事实细节题,根据文章第二段第二行’Young children laugh about 300 times a day‘,可知答案

  (    ) 39. When did the people in the club begin to laugh for real?

  A. After a few minutes

  B. After a few hours.

  C. After a few seconds.

  D. After a few days

  【小升初英语团队答案】A,该题是一道事实细节题,根据文章最后一段第一行’After ten minutes everybody in the room was laughing for real‘,可知答案

  (    ) 40. Which of the following is true according to the passage?

  A. Fake laughter and real laughter are both good for health.

  B. 40 % of the people in Laughter Clubs are good friends.

  C. Adults laugh more often than children in a day.

  D. Laughing is the best way to prevent illness.

  【小升初英语团队答案】A,该题是一道判断正误题。根据文章第四段最后一句话’So they still produce the same healthy effects‘,可知答案

关注奥数网官方微信 数学资料、数学真题、更有全国教育资讯
微信搜索“奥数网”或扫描二维码即可添加

来源:北京家长帮 作者:易水小寒

   您还可以通过手机、平板电脑等移动设备访问北京奥数网,升学路上有我们相伴。>>[点击查看]

相关文章

点击查看更多
  • 欢迎扫描二维码
    关注奥数网微信
    ID:aoshu_2003

  • 欢迎扫描二维码
    关注中考网微信
    ID:zhongkao_com

24小时热帖每周热帖

最近发生的事

学校推荐

攻略推荐

北大附中

北大附中初中部共有18个教学班,学生700人左右,教...

点击查看

教育导航

  1. 北京站 上海站 广州站 深圳站
  2. 天津站 武汉站 成都站 石家庄站
  3. 南京站 杭州站 济南站 苏州站
  4. 郑州站 沈阳站 太原站 重庆站
  5. 长沙站 合肥站 宁波站 青岛站
本地教育

本地教育资讯 | 推优指导 | 择校攻略

面试技巧 | 经验交流 | 分班考试

特长生 | 小学统测 | 最新试题

热门资料

本地教育信息 | 真题

面试题 | 模拟题

重点中学

北京人大附中 | 北京北大附中

北京十一学校 | 北京二中分校

北京第四中学 | 北京第八中学

小学试题

期中试题 | 口算题

期末试题 | 数学知识点

单元测试 | 练习题

广告服务 - 营销合作 - 友情链接 - 网站地图 - 服务条款 - 诚聘英才 - 问题反馈 - 手机版

京ICP备09042963号-9 京公网安备 11010802020155号

奥数网版权所有Copyright@2005-2016 www.aoshu.com. All Rights Reserved.

关注奥数网微信 收藏 建议 顶部
-->